Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » 2019.07.08. Nyári szünet nálunk és a budapesti könyvtárakban

2019.07.08. Nyári szünet nálunk és a budapesti könyvtárakban

UPDATE!
Július 1-től augusztus 25-ig könyvtárunk felújítási- és állományellenőrzési belső munkák miatt zárva lesz.
Szombati napokon –  augusztus 3., 10., 17., 24-én10.30-tól 17.00 óráig NYITVA lesz a könyvtár!

A budapesti könyvtárak időszakosan szüneteltetik szolgáltatásaikat. 

BME Országos Műszaki Információs Központ és Könyvár június 17. és július 19., valamint augusztus 21. és szeptember 6. között részlegesen,  július 22. és augusztus 16. között pedig keddi napokon tart nyitva.

Corvinus Egyetem Központi Könyvtárában július 27. és szeptember 1. között nem lesz elérhető a szolgáltatás.

ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár  július 29. és augusztus 30. között zárva tart.

Fővárosi Szabó Ervin Központi Könyvtárban a szolgáltatás  július 1-től július 28-ig szünetel, majd július 29-től szeptember 1-ig rövidített nyitvatartási idővel várják a látogatókat. A zárvatartási idő alatt a Központi Könyvtárban hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig veszik vissza a dokumentumokat.

Központi Statisztikai Hivatal Könyvtára augusztus első két hetében csökkentett nyitvatartási idővel működik és augusztus 12. és augusztus 30. között zárva tart.

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár július 1-től 31-ig nem fogadja az olvasókat, valamint augusztusban minden csütörtökön 16:30-ig tart nyitva. A könyvek visszavételét egész nyáron biztosítják.

Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központja  július 7-től augusztus 11-ig tart zárva. A kikölcsönzött dokumentumokat a zárás ideje alatt hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra, pénteken 9 és 12 óra között lehet visszahozni.

Országgyűlési Könyvtárban  augusztus 5-től szeptember 2-ig nem kölcsönözhetnek az olvasók, és már júliusban sem látogatható az intézmény szombatonként.

Országos Idegennyelvű Könyvtár  július 1-től augusztus 30-ig zárva lesz, de a kölcsönzött dokumentumok visszavihetők hétköznapokon 9-től 13:30-ig.

Országos Széchenyi Könyvtár  július 22. és augusztus 20. között zárva tart.

Sapientia Hittudományi Főiskola Könyvtára  július 22-től augusztus 21-ig zárva tart.

/A listát folyamatosan szerkesztjük!/

Kapcsolódó

HÍREK

Szakdolgozóknak ajánljuk

Ha elvesztél a rengeteg irodalomban… ha túl kevés irodalmat találtál… ha nincs mintád arra a hivatkozás típusra, amit meg szeretnél adni… ha bizonytalan vagy a

HÍREK

Próbahozzáféréses adatbázisok a szorgalmi időszakban

Világszerte ismert, neves kiadók könyv-, folyóirat-, e-könyv kiadványaikhoz, egyszerűen használható adatbázisaikhoz nyújtanak számunkra korlátozott ideig próbahozzáférést. A De Gruyter Akadémiai Kiadó a teljes e-könyvállományához kínál

HÍREK

Műugrás 2. a Metafizikai Térben

Főiskolánk hallgatója, BMZ (Baji Miklós Zoltán) képzőművész „Műugrás 2., a Metafizikai Térben” című kiállítása 2024. február 9-én (pénteken) 16.30 órakor nyílik meg A Tan Kapuja