Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » 2022.02.15. Próbahozzáférés a FSTA adatbázishoz

2022.02.15. Próbahozzáférés a FSTA adatbázishoz

Food Science and Technology Abstracts with Full Text = Élelmiszertudományi és táplálkozási információs adatbázis. Folyóiratokból, szabadalmakból, szabványokból származó anyagokat tartalmaz. Lefedi az összes élelmiszer-terméket, valamint a biotechnológiát, mikrobiológiát, élelmiszerbiztonságot, adalékanyagokat, táplálkozást, csomagolást és állatgyógyászatot, valamint sok más interdiszciplináris témát, amelyek mind az élelmiszerekkel kapcsolatosak. A lefedettség 1969-től napjainkig terjed. Az adatbázis több mint 1,5 millió rekordot tartalmaz, évente több mint 90 000 rekord hozzáadásával.

Elérhető A TKBF belső hálózatában a könyvtár honlapján keresztül,  ill. otthonról a böngésző proxybeállításának megváltoztatásával, a belső tájékoztatókban rendszeresen megadott módon /Ha nem ismeri, kérje képernyőképekkel illusztrált tájékoztatónkat!/

Kapcsolódó

HÍREK

Szakdolgozóknak ajánljuk

Ha elvesztél a rengeteg irodalomban… ha túl kevés irodalmat találtál… ha nincs mintád arra a hivatkozás típusra, amit meg szeretnél adni… ha bizonytalan vagy a

HÍREK

Próbahozzáféréses adatbázisok a szorgalmi időszakban

Világszerte ismert, neves kiadók könyv-, folyóirat-, e-könyv kiadványaikhoz, egyszerűen használható adatbázisaikhoz nyújtanak számunkra korlátozott ideig próbahozzáférést. A De Gruyter Akadémiai Kiadó a teljes e-könyvállományához kínál

HÍREK

Műugrás 2. a Metafizikai Térben

Főiskolánk hallgatója, BMZ (Baji Miklós Zoltán) képzőművész „Műugrás 2., a Metafizikai Térben” című kiállítása 2024. február 9-én (pénteken) 16.30 órakor nyílik meg A Tan Kapuja