Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » Nyitvatartás változás

Nyitvatartás változás

2022. december 8-tól 2023. március 29-ig a főiskola főépületében és a könyvtárban ügyeleti működésre, online munkavégzésre állunk át.
UPDATE! Ügyelet március 3-ig, nyitás március 4-én!
 
a) Az ügyeleti működés a könyvtár esetében tömbösített és rövidített nyitvatartást jelent:
December 7-ig a nyitvatartás változatlan
December 8 – 11. (csütörtök-vasárnap) ZÁRVA
December 12 – 14. (hétfő-szerda) 12.00 – 15.00 NYITVA
December 15 – Január 8. ZÁRVA
Január 9 – Március 3. közötti hetekben – várhatóan  – hétfőtől szerdáig 12.00 – 15.00 NYITVA, csütörtöktől-vasárnapig ZÁRVA.
 
b) Online szolgáltatások változatlanul működnek! Vizsgaidőszakban nonstop válaszolunk,  vasár- és ünnepnapokon is néhány órán belül reagálunk az e-mail  szakirodalomkutatási kérdésekre, beiratkozási-, előjegyzési-, kölcsönzési-, hosszabbítási-, könyvtárközi igényekre, olvasójegy érvényességének  hosszabbítására!
Foglalj e-könyvtárost szolgáltatás keretében e-könyvtárosok „kölcsönözhetők”, a kutatási kérdések megbeszélése meeten történik.
 
c) Nyitvatartási időtől független kölcsönzésre – előzetes egyeztetés alapján  – 0-24 órában is van lehetőség! Részletek a kölcsönzési szolgáltatásoknál.
 
A könyvtári honlap nyitóoldalán lévő naptárban ill. a Nyitvatartás oldalon mindig érdemes megnézni az aktuális nyitvatartást!
 

Kapcsolódó

HÍREK

Könyvtárközi kölcsönzésről

A könyvtárunk gyűjteményében nem található művek magyar és külföldi könyvtárakból egyaránt igényelhetők! A szolgáltatás részleteiről, így arról, hogy ki és hogyan veheti igénybe, mi kérhető

HÍREK

Szakdolgozóknak ajánljuk

Ha elvesztél a rengeteg irodalomban… ha túl kevés irodalmat találtál… ha nincs mintád arra a hivatkozás típusra, amit meg szeretnél adni… ha bizonytalan vagy a

HÍREK

Próbahozzáféréses adatbázisok a szorgalmi időszakban

Világszerte ismert, neves kiadók könyv-, folyóirat-, e-könyv kiadványaikhoz, egyszerűen használható adatbázisaikhoz nyújtanak számunkra korlátozott ideig próbahozzáférést. A De Gruyter Akadémiai Kiadó a teljes e-könyvállományához kínál