Kezdőlap » E-FORRÁSOK

E-FORRÁSOK

Az E-források menüben teljes szövegű forrásokban (könyv- és folyóirat adatbázisok) való kereséshez ajánlunk linkeket, gyors kapcsolódási lehetőségeket. Az otthoni kényelmes használatot, elérést képernyőképekkel illusztrált leírásokkal támogatjuk.

Összegyűjtöttük és a katalógusunkkal összekapcsoltuk a BA és MA képzés intézményi tájékoztatókban megadott kötelező és ajánlott irodalmát. Nem kell külön keresgélni, a linkek egyenesen a katalógusunk megfelelő tételére mutatnak. 

Hogyan lehet megtalálni egy mű különböző kiadásait? Kik írtak könyvet azonos témában? Miről születtek már szakdolgozatok? Minderről a katalógusunk nyújt tájékoztatást!
Nemcsak saját állományunk reprezentálását tartjuk fontosnak, hanem a magyar és külföldi könyvtárakét is, – a legnagyobb gyűjteményeket tematikusan rendezett linkekkel fűztük össze.

Digitális tananyag kínálatunk – kis bibliográfiai, könyvészeti kiegészítéssel – megegyezik  a TKBE honlapján közreadott művekkel. Ezt egészítik ki azoknak az előadásoknak, kerekasztal beszélgetéseknek a felvételei, melyek modern eszközökkel és csatornákon keresztül erősítik a tudás elsajátítását.

Tanító Buddha, illetve a Buddhának tiszteletét kifejező előkelő hallgatóság