Kezdőlap » E-FORRÁSOK

E-FORRÁSOK

Az E-források menüben teljes szövegű forrásokban (könyv- és folyóirat adatbázisok) való kereséshez ajánlunk linkeket, gyors kapcsolódási lehetőségeket. Az otthoni kényelmes használatot képernyőképekkel illusztrált leírásokkal támogatjuk.

Összegyűjtöttük és összekapcsoltuk a katalógusunkkal az alapképzés (BA), mesterképzés (MA),  valamint a buddhista szemléletű életmód tanácsadó asszisztens szakképzés (BÉTA) intézményi tájékoztatókban megadott kötelező és ajánlott irodalmát. Nem kell külön keresgélni, a linkek egyenesen a katalógusunk megfelelő tételére mutatnak. 

Miképp lehet megtalálni egy mű különböző kiadásait? Milyen témában írtak szakdolgozatot a régebben végzett hallgatók?  Hogyan lehet felkutatni egy téma szakirodalmát? Minderről a katalógusunk nyújt tájékoztatást!
Nemcsak saját állományunk reprezentálását tartjuk fontosnak, hanem a magyar és külföldi könyvtárakét is, ezért a legnagyobb gyűjteményeket tematikusan rendezett linkekkel fűztük össze.

Könyvészeti jegyzetekkel bővített digitális tananyag kínálatunk megegyezik  a TKBE honlapján közreadott művekkel. Ezt egészítik ki azoknak az előadásoknak, kerekasztal beszélgetéseknek a felvételei, melyek modern csatornákon keresztül erősítik a tudás elsajátítását.

Tanító Buddha, illetve a Buddhának tiszteletét kifejező előkelő hallgatóság