Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » A Tan Kapuja szerzőitől

A Tan Kapuja szerzőitől

Tudtad milyen sokféleképpen tájékozódhatsz A Tan Kapuja tanárainak, munkatársainak, hallgató-szerzőinek írásairól, előadásairól?

A honlapunkon található

Katalógusunkban a „TKB%” raktári jelzetet megadva jelenleg 372 könyv és folyóirat példánya  böngészhető. A leírásokban számos esetben a tartalmat is feltüntettük,  saját folyóirataink (Keréknyomok, Zen tükör) pedig teljes egészében analitikus feltárásúak, azaz cikkenként is kereshetők.

Katalógusunkban a tárgyszó mezőbe írt „TKB%” karaktersorozat 405 e-dokumentum, pl. videofelvétel, e-oktatási jegyzet, e-könyv adatait mutatja, s teszi a linkeken keresztül elérhetővé.

A Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT) kollégáink könyvein, cikkein, tanulmányain kívül az  online vagy jelenlétiben megtartott konferencia előadásokról is lehet tájékozódni. A REAL repozitóriumban – megfelelő jogosultsággal – teljes szöveggel olvashatók az absztraktok, cikkek, tanulmányok.

Végül, de nem utolsó sorban minden könyvtárlátogatónak  örömmel és igazán büszkén mutatjuk a szerzői közösség nyomtatásban megjelent alkotásait. A folyamatosan gyarapodó gyűjtemény  védett, helyben használható példányai helyben olvashatók.

Kapcsolódó

HÍREK

Próbahozzáférés

2023.10.01. – 12.31. között próbahozzáféréssel újra elérhető az Artstor adatbázis a  https://www.jstor.org/site/artstor/ címen!  Otthoni belépés kényelmesen, eduID azonosítóval, az intézményi listából Dharma Gate Buddhist College

HÍREK

Modern világ

Szükség van könyvtárakra? Generálás 1: A könyvtárra a digitális korban is szükség van. A könyvtárosok azonban már nem a könyvek, a nyomtatott folyóiratok, és az újságok,

HÍREK

108. OLDAL podcast

Új epizóddal bővült A TKBF hallgatóinak 108. oldal című podcastja: ezúttal Fodor Gellért és Bialkó László Gergő beszélgetését hallgathatjuk. A sorozatot 2021-ben, a könyvtár kezdeményezése