Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » A Tan Kapuja szerzőitől

A Tan Kapuja szerzőitől

Tudtad milyen sokféleképpen tájékozódhatsz A Tan Kapuja tanárainak, munkatársainak, hallgató-szerzőinek írásairól, előadásairól?

A honlapunkon található

Katalógusunkban a „TKB%” raktári jelzetet megadva jelenleg 372 könyv és folyóirat példánya  böngészhető. A leírásokban számos esetben a tartalmat is feltüntettük,  saját folyóirataink (Keréknyomok, Zen tükör) pedig teljes egészében analitikus feltárásúak, azaz cikkenként is kereshetők.

Katalógusunkban a tárgyszó mezőbe írt „TKB%” karaktersorozat 405 e-dokumentum, pl. videofelvétel, e-oktatási jegyzet, e-könyv adatait mutatja, s teszi a linkeken keresztül elérhetővé.

A Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT) kollégáink könyvein, cikkein, tanulmányain kívül az  online vagy jelenlétiben megtartott konferencia előadásokról is lehet tájékozódni. A REAL repozitóriumban – megfelelő jogosultsággal – teljes szöveggel olvashatók az absztraktok, cikkek, tanulmányok.

Végül, de nem utolsó sorban minden könyvtárlátogatónak  örömmel és igazán büszkén mutatjuk a szerzői közösség nyomtatásban megjelent alkotásait. A folyamatosan gyarapodó gyűjtemény  védett, helyben használható példányai helyben olvashatók.

Kapcsolódó

HÍREK

Szakdolgozóknak ajánljuk

Ha elvesztél a rengeteg irodalomban… ha túl kevés irodalmat találtál… ha nincs mintád arra a hivatkozás típusra, amit meg szeretnél adni… ha bizonytalan vagy a

HÍREK

Próbahozzáféréses adatbázisok a szorgalmi időszakban

Világszerte ismert, neves kiadók könyv-, folyóirat-, e-könyv kiadványaikhoz, egyszerűen használható adatbázisaikhoz nyújtanak számunkra korlátozott ideig próbahozzáférést. A De Gruyter Akadémiai Kiadó a teljes e-könyvállományához kínál

HÍREK

Műugrás 2. a Metafizikai Térben

Főiskolánk hallgatója, BMZ (Baji Miklós Zoltán) képzőművész „Műugrás 2., a Metafizikai Térben” című kiállítása 2024. február 9-én (pénteken) 16.30 órakor nyílik meg A Tan Kapuja