Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » Oxford Bibliographies in BUDDHISM

Oxford Bibliographies in BUDDHISM

A kutató munka nagy része az internetre költözött, így a mai hallgatók és kutatók azonnal hozzáférhetnek a legfontosabb elsődleges forrásszövegekhez és számos egyéb elektronikus forráshoz. A tudományos információk folyamatosan bővülő univerzumának kezelése a buddhizmussal kapcsolatos kutatási területeken (vallás, filozófia, történelem, művészettörténet, filológia, szövegtudomány…)  is óriási, már-már szinte lehetetlen feladat. Az Oxford Bibliographies in Buddhism megbízható és hiteles megoldást kínál a hallgatóknak és a tudósoknak az információs túlterheltség problémájára. A hagyományos bibliográfiákkal,  online absztraháló és indexelő szolgáltatásokkal ellentétben az Oxford Bibliographies in Buddhism  olyan szakértői szűrőket kínál, amely a legkiválóbb  szakértelemre támaszkodik, s amelyet egyetlen algoritmus sem képes megismételni.

Tájékozódási oldal: https://www.oxfordbibliographies.com/obo/page/buddhism

Az OBO 2022. december 31-ig elérhető, otthonról eduID-azonosítóval!

Kapcsolódó

HÍREK

Oxford Bibliographies in BUDDHISM

A kutató munka nagy része az internetre költözött, így a mai hallgatók és kutatók azonnal hozzáférhetnek a legfontosabb elsődleges forrásszövegekhez és számos egyéb elektronikus forráshoz.

HÍREK

Köszöntjük az I. éves hallgatókat!

“A teljes buddhista képzés az erény, meditáció, bölcsesség sorrendjében épül, így a szent szövegek gyűjteménye, a kánon is Három kosárból áll. Az erkölcsi tanokkal foglalkozik

HÍREK

Nyitás augusztus 29-én

Minden kedves régi, jelenlegi és leendő hallgatót, kollégákat, közösségeket, érdeklődő olvasókat augusztus 29-től a szokásos nyitvatartási időben szeretettel várunk a könyvtárban.