Kezdőlap » Hírek, könyvajánlók » 2021.09.30. Könyvbemutatók a főiskolán

2021.09.30. Könyvbemutatók a főiskolán

A Tan Kapuja Kiadó gondozásában megjelent Porosz Tibor: A buddhista pszichoterápia című könyvének bemutatóját tartjuk 2021. szeptember 30-án 17:00 órától.
A kiadó Buddhizmus és Tudomány sorozatának második kiadványaként megjelent kötetéről, Porosz Tiborral, a könyv szerzőjével, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori rektorával és tanítójával beszélget Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora.
A könyvről bővebb információ a TKBE-honlapon és a katalógusban található. A könyvbemutató hangfelvételének szöveg-átirata.
*******
Ezt követően 18.30-tól A Tan Kapuja Kiadó és a Sambhala Tibet Központ közös gondozásában megjelent Őszentsége a 14. dalai láma: Az univerzum egyetlen atomban – a tudomány és a spiritualitás kapcsolata című könyv bemutatója lesz.
A könyvbemutatón részt vesznek:
– Hendrey Tibor, a könyv társkiadója, Sambhala Tibet Központ
– Barcza Zoltán, a könyv fordítója, Sambhala Tibet Központ
– Szathmári Botond, a könyv lektora, Sambhala Tibet Központ, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára
– Dobosy Antal, a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára, A Tan Kapuja Kiadó szerkesztője
– házigazda, moderátor: Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora
A könyvről bővebb információ a TKBE-honlapon és a katalógusban található. A könyvbemutató hangfelvételének szöveg-átirata.
*******
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a fenti időpontokban személyesen A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartástermében, vagy online A Tan Kapuja YouTube csatornáján.

Kapcsolódó

HÍREK

Szakdolgozóknak ajánljuk

Ha elvesztél a rengeteg irodalomban… ha túl kevés irodalmat találtál… ha nincs mintád arra a hivatkozás típusra, amit meg szeretnél adni… ha bizonytalan vagy a

HÍREK

Próbahozzáféréses adatbázisok a szorgalmi időszakban

Világszerte ismert, neves kiadók könyv-, folyóirat-, e-könyv kiadványaikhoz, egyszerűen használható adatbázisaikhoz nyújtanak számunkra korlátozott ideig próbahozzáférést. A De Gruyter Akadémiai Kiadó a teljes e-könyvállományához kínál

HÍREK

Műugrás 2. a Metafizikai Térben

Főiskolánk hallgatója, BMZ (Baji Miklós Zoltán) képzőművész „Műugrás 2., a Metafizikai Térben” című kiállítása 2024. február 9-én (pénteken) 16.30 órakor nyílik meg A Tan Kapuja